Berenklauw XXL

The Rub Club
Wie is hier nou de snackbar?Gij of ik? (aldus de mannen van New kids uit maaskantje) Nou vandaag bende gij de snackbar met deze Berenklauw xxl!
Gang Hoofdgerecht, Snack
Keuken BBQ
Porties 4 personen

Equipment

  • Je favoriete bbq met setup direct/indirect grillen.
  • Je favoriete houtskool.
  • Kernthermometer
  • Draaiend spit
  • Mengkom.

Ingrediënten
  

  • 750 gram Rundergehakt
  • 2 eieren
  • 4 el paneermeel
  • 3 el Burnout 02
  • 2 grote uien

Instructies
 

  • Steek de bbq aan directe hitte 150 graden. Tref alvast de voorbereidingen voor de installatie van je spit.
  • Meng het gehakt met de eieren, paneermeel, Burnout 02.
  • Verdeel het gehakt in 8 gelijke porties en vorm iedere portie tot een burger.
  • Snijd de uien in ringen en houd tenminste twee kontjes van de uien heel voor aan de uiteinden.
  • Rijg nu de gehakt en ui om en om aan het spit met aan beide uiteinden de ui.
  • Plaats nu het spit boven de hete kolen voor ongeveer 50 – 60 min.
  • Gebruik eventueel een kernthermometer voor je favoriete garing, wij hebben 55 graden aangehouden.
  • Serveer met wat friet en satésaus, Enjoy!
  • Wij en de rest van TRC zijn erg benieuwd naar het resultaat van jouw creatie, post het op onze socialmedia kanalen!

Notities

Spice up your life! Vervang de Burnout 02 voor de Spicygreen 06.
Lastig in te schatten, de een is sneller dan de ander….Trek hier gewoon lekker een uurtje of 2 voor uit (dit is incl. baktijd) doe het vooral lekker op je gemak!
Dit recept is onder voorbehoud, bereidingstijden kunnen afwijken door gebruik van andere apparatuur of gekozen ingrediënten.
Trefwoord Burnout #02, SpicyGreen #06