Hasselback Rookworst
Of je worst lust?! Nou deze variant gaat je zeker smakelijk verrassen!
Equipment
- Je favoriete bbq met setup indirect grillen.
- Je favoriete houtskool.
- Kernthermometer. (niet vereist)
Ingrediënten
- 1 Rookworst xxl
- Blok je oude kaas (in kleine plakjes)
- 1 pot zongedroogde tomaten
- Grove mosterd
- 1 el Burnout 02
Instructies
- Steek de bbq aan met de setup indirecte hitte 150-160 graden.
- Snijd de rookworst over de volledige lengte om de 0,5 centimeter in, doe dit voorzichtig zodat je deze niet geheel doorsnijdt.
- Smeer de bovenzijde van de ingesneden rookworst in met grove mosterd.
- Steek nu om en om de oude kaas en zongedroogde tomaat in de rookworst.
- Bestrooi als laatste met de Burnout 02 en plaats de rookworst op het grillrooster.
- Wanneer de kaas begint te smelten, dit is na ongeveer 20 – 30 minuten, is de Hasselback rookworst klaar! Enjoy!
- Wij en de rest van TRC zijn erg benieuwd naar het resultaat van jouw creatie, post het op onze socialmedia kanalen!
Notities
Bereidingstijd is lastig in te schatten, de een is sneller dan de ander….Trek hier gewoon lekker een uurtje voor uit (dit is incl. baktijd) doe het vooral lekker op je gemak!
Dit recept is onder voorbehoud, bereidingstijden kunnen afwijken door gebruik van andere apparatuur of gekozen ingrediënten.