TRC PulledPorkFlappen
Equipment
- Je favoriete bbq met setup indirect grillen.
- Je favoriete houtskool.
- Pizzasteen.
- Bakpapier.
- Kwastje
Ingrediënten
Kruidenier:
- 1 Pakje Bladerdeeg
- 1 Ei
- 1 Potje/Bakje Sesamzaad
- 1 tl Grove zeezout
Nog in huis:
- PulledPork Leftovers
- Je favoriete bbq saus
TRC:
- TonyRub #1
Instructies
Aan de slag!
- Haal het bladerdeeg uit de vriezer zodat deze alvast kan ontdooien.
- Neem de pulled pork leftovers alvast uit koelkast zodat deze op kamertemperatuur kan komen.
- Steek de bbq aan, setup indirect grillen 180 graden, plaats alvast de pizzasteen zodat deze mee opwarmt.
- Voeg naar wens nog wat bbq saus toe aan de pulled pork leftovers zodat je straks een lekkere smeuïge vulling hebt.
- Leg ongeveer een el van de pulled pork vulling in het midden van het bladerdeeg. Bestrooi met een beetje Tonyrub #1. Sla deze vervolgens dicht zodat er een driehoek ontstaat. Druk de naden van de Flap dicht met de tanden van een vork.
- Kluts het ei los en bestrijk met het kwastje hiermee de flappen.
- Strooi wat sesam en grove zeezout op de pulled pork flappen.
- Leg een wat bakpapier op de pizzasteen. Bak nu de pulled pork flappen in ongeveer 15 – 20 minuten op 180 graden af. (af en toe even spieken kan nooit kwaad) Enjoy!
- Wij en de rest van TRC zijn erg benieuwd naar het resultaat van jouw creatie, post het op onze social media kanalen!
Notities
Serveertip:
Serveer met wat leftovers Coleslaw en een klodder van je favoriete bbq saus en je hebt een heerlijke lunch! Dit recept is onder voorbehoud, bereidingstijden kunnen afwijken door gebruik van andere apparatuur of gekozen ingrediënten.
Serveer met wat leftovers Coleslaw en een klodder van je favoriete bbq saus en je hebt een heerlijke lunch! Dit recept is onder voorbehoud, bereidingstijden kunnen afwijken door gebruik van andere apparatuur of gekozen ingrediënten.