TRC Asperge Sandwich
Broodje asperge? Wij van de The Rub Club hebben er eentje voor je gemaakt, super lekker met eigengemaakte eiersalade.
Equipment
- Je favoriete bbq met setup direct grillen.
- Je favoriete houtskool.
Ingrediënten
- 4 plakken Gegrilde beenham
- 2 stuks Asperges geschild en kort gekookt (geblancheerd)
- 2 stuks van je favoriete harde broodjes.
- 2 el kruidenroomkaas
- 2 tl Burnout #02
- 4 eieren hard gekookt
- 2 el mayonaise
Instructies
- Aan de slag!
- Steek de bbq aan met de setup direct grillen 200 graden.
- Pel de eieren en prak deze samen met de mayonaise en 1 tl Burnout #02 tot een smeuïge salade en zet apart.
- Leg nu twee plakken gegrilde beenham net overlappend op elkaar en smeer beide in met 1 el kruidenroomkaas.
- Leg een asperge in het midden van de plakken beenham met kruidenkaas, strooi hier een beetje Burnout #02 op en rol vervolgens op. ( je kan deze evt. vast prikken met een cocktailprikkertje)
- Grill nu de beenham met asperge aan iedere zijde totdat deze een mooi grillstreepje hebben en neem van de bbq.
- Snijd de harde broodje nu open, beleg met de eiersalade en leg als laatste de gegrilde beenham met asperge erop. Enjoy!
- Wij en de rest van TRC zijn erg benieuwd naar het resultaat van jouw creatie, post het op onze socialmedia kanalen!
Notities
Variatietips:
Rook de gekookte en gepelde eieren (10 min) op je favoriete rookhout voor nog meer bbq smaak!
Ook lekker met wat honing-mosterdsaus/hollandaise saus. Dit recept is onder voorbehoud, bereidingstijden kunnen afwijken door gebruik van andere apparatuur of gekozen ingrediënten.
Rook de gekookte en gepelde eieren (10 min) op je favoriete rookhout voor nog meer bbq smaak!
Ook lekker met wat honing-mosterdsaus/hollandaise saus. Dit recept is onder voorbehoud, bereidingstijden kunnen afwijken door gebruik van andere apparatuur of gekozen ingrediënten.