TRC Asperge Sandwich

TRC Asperge Sandwich

Broodje asperge? Wij van de The Rub Club hebben er eentje voor je gemaakt, super lekker met eigengemaakte eiersalade.
Totale tijd 1 uur
Gang Lunch, Ontbijt
Porties 2 Broodjes

Equipment

  • Je favoriete bbq met setup direct grillen.
  • Je favoriete houtskool.

Ingrediënten
  

  • 4 plakken Gegrilde beenham
  • 2 stuks Asperges geschild en kort gekookt (geblancheerd)
  • 2 stuks van je favoriete harde broodjes.
  • 2 el kruidenroomkaas
  • 2 tl Burnout #02
  • 4 eieren hard gekookt
  • 2 el mayonaise

Instructies
 

  • Aan de slag!
  • Steek de bbq aan met de setup direct grillen 200 graden.
  • Pel de eieren en prak deze samen met de mayonaise en 1 tl Burnout #02 tot een smeuïge salade en zet apart.
  • Leg nu twee plakken gegrilde beenham net overlappend op elkaar en smeer beide in met 1 el kruidenroomkaas.
  • Leg een asperge in het midden van de plakken beenham met kruidenkaas, strooi hier een beetje Burnout #02 op en rol vervolgens op. ( je kan deze evt. vast prikken met een cocktailprikkertje)
  • Grill nu de beenham met asperge aan iedere zijde totdat deze een mooi grillstreepje hebben en neem van de bbq.
  • Snijd de harde broodje nu open, beleg met de eiersalade en leg als laatste de gegrilde beenham met asperge erop. Enjoy!
  • Wij en de rest van TRC zijn erg benieuwd naar het resultaat van jouw creatie, post het op onze socialmedia kanalen!

Notities

Variatietips:
Rook de gekookte en gepelde eieren (10 min) op je favoriete rookhout voor nog meer bbq smaak!
Ook lekker met wat honing-mosterdsaus/hollandaise saus.
Dit recept is onder voorbehoud, bereidingstijden kunnen afwijken door gebruik van andere apparatuur of gekozen ingrediënten.
Trefwoord Burnout #02