TRC Blended Burger
De wereld vraagt natuurlijk ook aan The Rub Club om goed voor haar te zorgen. Wij doen dat o.a. door minder vlees te eten. We zijn we op zoek gegaan naar alternatieve producten die zich hier perfect voor lenen! De Gro – Together Blended burger is hier een mooi voorbeeld van…Half Belgisch rund, half geteelde oesterzwammen op reststroom van koffie. Een smaakvolle burger die wereld een beetje “beter” maakt. Wij van The Rub Club dragen hier graag aan bij!
Equipment
- Je favoriete bbq met setup direct/indirect grillen.
- Je favoriete houtskool.
Ingrediënten
- 4 Hamburgerbroodjes / TRC Buns recept.
- 4 Gro Together Blended Burgers
- Sla gewassen en gesneden
- Komkommer in plakjes
- Tomaat in plakjes
Burgersaus:
- 1 el Gro Together Oesterzwam Rilette
- 2 el Mayonaise
- 1 el Griekse yoghurt
- 1 tl Rub el Hanout
Instructies
- Aan de slag!
- Steek de bbq aan met de setup directe hitte 180 – 200 graden.
- Maak alvast de burger saus. Meng alle ingrediënten hiervoor goed door en zet apart.
- Grill nu de Blended burger aan ieder zijde tot deze een mooie grillstrepen hebben en goudbruin kleuren.
- Snijd de hamburgerbroodjes midden door en grill nog even kort mee op de binnenzijdes.
- Tijd om de TRC Gro-Burger op te bouwen:
- Broodje > Sla > Burger > komkommer > tomaat > klodder burgersaus > broodje.
- Enjoy! Wij en de rest van TRC zijn erg benieuwd naar het resultaat van jouw creatie, post het op onze social media kanalen!
Notities
Variatietip:
Wil je TRC Gro Burger helemaal vega te maken? Gebruik dan de Oesterzwam Burger van Gro Together i.p.v. de Blended Burger. Andere burgersaus? Burnout 02 of Goosebumps 03 gaan ook erg goed in deze burgersauzen! Dit recept is onder voorbehoud, bereidingstijden kunnen afwijken door gebruik van andere apparatuur of gekozen ingrediënten.
Wil je TRC Gro Burger helemaal vega te maken? Gebruik dan de Oesterzwam Burger van Gro Together i.p.v. de Blended Burger. Andere burgersaus? Burnout 02 of Goosebumps 03 gaan ook erg goed in deze burgersauzen! Dit recept is onder voorbehoud, bereidingstijden kunnen afwijken door gebruik van andere apparatuur of gekozen ingrediënten.