TRC Halloumi en granaatappel
Een leuke verrassende salade waarbij de bbq wel even gebruikt mag worden!
Met een stuk brood en kan deze ook prima als maaltijdsalade, houd dan dit recept aan voor 2 personen.
Equipment
- Je favoriete bbq met setup direct grillen.
- Je favoriete houtskool.
- Pollepel.
- Kom
- Serveerschaal/plank.
Ingrediënten
- 1 Pakje Halloumi
- 1 Granaat appel
- 2 Mini romeinse sla / 3 little gem
- Yoghurt dressing
- BeeHave 04
Instructies
- Aan de slag!
- Steek de bbq aan met de setup directe hitte 180-200 graden.
- Was de sla.
- Pluk/snijd de sla in kleinere stukken en leg in de slakom/serveerschaal/plank.
- Snijd de granaatappel door de helft en sla boven een kom met een pollepel de pitjes uit de granaatappel. (Je hebt maar de helft nodig voor de salade)
- Snijd de Halloumi in plakken van ongeveer 1 cm en grill deze aan bij zijde goudbruin.
- Verdeel ongeveer 3 el van de yoghurt dressing over de sla.
- Verdeel daarna de Halloumi over de salade en vervolgens de granaatappelpitjes.
- Als laatste strooi je een beetje van de BeeHave 04 over de salade. Enjoy!
- Wij en de rest van TRC zijn erg benieuwd naar het resultaat van jouw creatie, post het op onze social media kanalen!
Notities
Variatietip:
Probeer eens geitenkaas met wat honing i.p.v. Halloumi. Spicygreen 06 doet het ook erg goed in deze salade! Dit recept is onder voorbehoud, bereidingstijden kunnen afwijken door gebruik van andere apparatuur of gekozen ingrediënten.
Probeer eens geitenkaas met wat honing i.p.v. Halloumi. Spicygreen 06 doet het ook erg goed in deze salade! Dit recept is onder voorbehoud, bereidingstijden kunnen afwijken door gebruik van andere apparatuur of gekozen ingrediënten.