The Rub Club Holder™
€34,95
Kruiden en specerijen bewaar je op een donkere en droge plek, bijvoorbeeld in een keukenkast of lade. Wij van The Rub Club vinden echter dat onze unieke rubs een gave en handige plek verdienen in je buitenkeuken.
Kruiden en specerijen bewaar je op een donkere en droge plek, bijvoorbeeld in een keukenkast of lade. Wij van The Rub Club vinden echter dat onze unieke rubs een gave en handige plek verdienen in je buitenkeuken.
Om dit idee vorm te geven zijn we gaan samenwerken met een van de beste (vinden wij) industrieel ontwerpers op het gebied van buiten koken. Sjors Mouthaan, bekend van de Basale Driepoot, heeft voor ons “The Rub Club Holder™” vormgegeven en ontwikkeld.
Het materiaal waarvoor we hebben gekozen is Cortenstaal.
Dit is een metaallegering, bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Deze legering beschermt het staal zodat er geen verdere corrosie ontstaat. Het eindresultaat is nooit één homogene kleur, hierdoor is iedere TRC Holder uniek. Bijkomend voordeel van Cortenstaal is dat het in elke tuin past, klassiek of modern, zijn unieke touch past overal. Wil je de staal look liever behouden? geen probleem, behandel deze dan net als je skillet of anderen gietijzeren bbq-accessoires.
Het advies blijft nog steeds onze rubs donker en droog te bewaren, blijft de bbq dus even uit? verplaats de rubs even naar binnen of dek ze af met bijvoorbeeld een (thee)doek.
Specificaties:
- Afmetingen: 36 cm (breed) x 12 cm (diep).
- Biedt plek voor 8 van onze unieke rubs.
- Twee bbq gear ophang mogelijkheid. (haakjes zijn bijgeleverd)
- Tijdens het roest proces, wat een week of drie duurt (afhankelijk van de hoeveelheid vocht die erop valt), kan de TRC Holder wat afgeven, zet dus niet op je mooie terrastegel maar even op een plankje/karton/zand/gras etc. Na het roest proces geeft het NIET meer af.
- Om het roest proces te versnellen kun je de TRC Holder behandelen/inwrijven met met wat natuurazijn.
- Om het roesten te voorkomen het TRC Holder met enkele regelmaat behandelen/inwrijven met een vet/olie. (net zoals je gietijzeren bbq accessoires)
Inga Brunow –
This is the perfect site for anyone who wants to understand this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I personally would want to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a topic that has been discussed for a long time. Wonderful stuff, just wonderful!